Salade met gebakken aardappels

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de Solo Vloeibaar in een wok of hapjespan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak de aardappelpartjes hierin in ca. 15 minuten bruin. Bestrooi met wat zout en schep geregeld om. Laat de aardappelpartjes een beetje afkoelen.
  • 2 Haal ondertussen het fijne groen van de venkelknol af en hak het fijn. Snijd de venkel eerst doormidden, dan in reepjes en die in stukjes. Pel en hak de uien fijn. Snijd de tomaten in partjes en de augurken in plakjes.
  • 3 Meng de slasaus in een grote schaal met 5 eetlepels van het zoetzure augurkenvocht, het fijngehakte venkelgroen en wat peper tot een dressing.
  • 4 Hussel de lauwwarme aardappeltjes, de venkel, de ui, de tomaat, de augurk, de gerookte kipreepjes door de dressing.
  • 5 Verdeel de salade over 4 borden of kommen.

Salade met gebakken aardappels is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept