Salade met krielaardappeltjes en omeletreepjes

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de krielaardappeltjes 8 minuten in kokend water. Giet af, spoel koud en laat goed uitlekken.
  • 2 Snijd de spitskool in kleine stukjes. Hak de groene kruiden fijn.
  • 3 Klop de eieren in een kom los met 4 eetlepels van de groene kruiden en voeg naar smaak wat peper en zout toe.
  • 4 Verhit een eetlepel Solo Vloeibaar in een kleine pan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin van ½ deel van het eimengsel een dunne kleine omelet. Leg op een bord. Bak op dezelfde manier nog 3 omeletjes.
  • 5 Giet de uitjes af. Bewaar 6 eetlepels van het vocht.
  • 6 Meng de rest van de groene kruiden met het opgevangen uitjesvocht, de mayonaise en
  • 05 theelepel peper. Voeg de krielaardappeltjes, spitskool en de uitjes toe.
  • 7 Rol elk omeletje op en snijd in smalle reepjes.
  • 8 Verdeel de salade over 4 borden en leg de omeletreepjes erop.

Salade met krielaardappeltjes en omeletreepjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met rösti en omeletreepjes
30 min-
Bekijk recept
Oosterse maaltijdsoep met balletjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi goreng
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept