1 Kook de krielaardappeltjes 8 minuten in kokend water. Giet af, spoel koud en laat goed uitlekken.
2 Snijd de spitskool in kleine stukjes. Hak de groene kruiden fijn.
3 Klop de eieren in een kom los met 4 eetlepels van de groene kruiden en voeg naar smaak wat peper en zout toe.
4 Verhit een eetlepel Solo Vloeibaar in een kleine pan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin van ½ deel van het eimengsel een dunne kleine omelet. Leg op een bord. Bak op dezelfde manier nog 3 omeletjes.
5 Giet de uitjes af. Bewaar 6 eetlepels van het vocht.
6 Meng de rest van de groene kruiden met het opgevangen uitjesvocht, de mayonaise en
05 theelepel peper. Voeg de krielaardappeltjes, spitskool en de uitjes toe.
7 Rol elk omeletje op en snijd in smalle reepjes.
8 Verdeel de salade over 4 borden en leg de omeletreepjes erop.
Salade met krielaardappeltjes en omeletreepjes is een recept van Solo Open Kitchen