Zomerse rodebietjessalade met perzik

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de veldsla over 2 borden. Leg in het midden de bietenreepjes. Daaromheen de kipstukjes en de partjes perzik.
  • 2 Klop de mosterd los in de ciderazijn en voeg beetje na beetje de olijfolie toe. Kruid met peper en zout naar smaak en voeg de zoetstof toe. Sprenkel de dressing over de salade. Een gezonde salade, die in een mum van tijd op tafel staat.
  • 3 Serveer met een broodje met kruiden of roomboter.
  • 4 Eigen recept en foto

Zomerse rodebietjessalade met perzik is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept