Roodlof salade met peer wal en hazelnoten

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ik had van een ander recept ( Varkensoester met hazelnoten)geroosterde hazelnoten over. Deze heb ik in de salade verwerkt. Snij het roodlof in de lengte door en verwijder de harde kern. Snij de rest in reepjes. Was de peer ( niet schillen)en snij in kwarten. Verwijder het klokhuis en snij in dunne plakken. Klop een dressing van de olie, wijnazijn, water, peper en zout en de mosterd. Meng het roodlof met het gesnipperd rood uitje. Werk er de dressing door . Werk de peer eronder en bestrooi met het notenmengsel of werk de noten door de salade.

Roodlof salade met peer wal en hazelnoten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Minipizza's met roodlof en tijm
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stew van konijn met cranberrycompote
2u45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lofsalade met eendenborst
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kastanjechampignons met bosui
15 min Bijgerecht
Bekijk recept