aspergesalade

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 was en schil de asperges. Snij de stengels in stukken en kook ze 15 à 20 minuten in water met wat zout en suiker. Laat uitdruipen en gedeeltelijk afkoelen. Kook 2 eieren gedurende 8 minuten. Verfris en pel ze. snij ze klein
  • 2 bereid de dressing meng een zakje saladekruiden, een lepel suiker, een snuifje zout, peper, aceto balsamico (wit of rood), en een klein lepeltje mosterd met een scheut goede olijfolie. Roer er de versneden eieren door en ook de asperges

aspergesalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aziatische aspergesalade
30 min-
Bekijk recept
Wortel-aspergesalade met merquezworstjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met serranoham en basilicum
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met St. Jakobsschelpen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Aziatische aspergesalade
30 min-
Bekijk recept
Wortel-aspergesalade met merquezworstjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met serranoham en basilicum
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met St. Jakobsschelpen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept