Lentesalade met kip

2
21 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop een dressing van de olie, citroensap, honing, mosterd en peper en zout.
  • 2 Marineer de kipreepjes 5 min in de ketjap met wat peper en zout.( Hoeft niet is ook lekker gewoon puur gebakken) Bak de reepjes ca 6 min bruin en gaar.
  • 3 Dresseer ondertussen de salade op mooie bordjes en sprenkel er de dressing over.
  • 4 Dresseer de reepjes perzik over de salade. Verdeel er de hete gare stukjes kipfilet over en bestrooi met de pittenmix.( Croutons kan ook prima)
  • 5 Serveer meteen. Heerlijk

Lentesalade met kip is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Lentesalade met bleekselderij en kaas
20 min-
Bekijk recept
Feestelijke lentesalade met gerookte kip
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Lentesalade van kreeft en langoustines
35 min Voorgerecht
Bekijk recept