Bulgur met verse groenten

2
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat water aan de kook komen. Wanneer dit kookt van het vuur nemen. Doe nu het zakje bulgur en laat het 6 minuten zwellen in het gekookte water met een lepeltje boter.
  • 2 Smelt boter in een pan. Fruit eerst de fijn gesneden ui met de fijn geperste knoflook. Voeg vervolgens de fijngesneden wortelen, prei en selder toe. Laat dit geheel eerst een 5 minuten bruinen en laat daarna op een zacht vuurtje 20 minuten verder bakken.
  • 3 Voeg nu de bulgur en de gebakte groenten samen en laat een 5 tal minuten op een laag vuurtje warm worden.

Bulgur met verse groenten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane kipfilet met bulgursalade
30 min-
Bekijk recept
Lenteslaatje met licht geroosterde bulgur en gegrilde halloumi
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bulgur met garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept