Italiaanse mini- croques

12
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de trostomaten en de mozzarella in schijfjes.
  • 2 Snij de korsten van het toastbrood en besmeer de sneden met een dun laagje pesto. Snij elk sneetje in 4 vierkanten.
  • 3 Beleg 12 vierkanten telkens met een schijfje tomaat en een schijfje mozzarella . Kruid met zwarte peper en zout. Leg er de andere vierkanten op.
  • 4 Verhit de olijfolie in een pan en bak de mini-croques goudbruin tot dekaas lichtjes gesmolten is.
  • 5 Leg een blaadje basilicum op elke mini-croque en steek vast met een prikkertje.

Italiaanse mini- croques is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Croque met 3 gruyères
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept
Dominique Persoones croque-choc
30 min
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept