Zoek
Italiaanse mini- croques
12
30 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 trostomaten
12 blaadjes basilicum (vers)
250 gram mozzarella met buffelmelk
140 gram groene pesto
6 sneden toastbrood
2 eetlepels olijfolie
zwarte peper
zout
Bereiding
1
Snij de trostomaten en de mozzarella in schijfjes.
2
Snij de korsten van het toastbrood en besmeer de sneden met een dun laagje pesto. Snij elk sneetje in 4 vierkanten.
3
Beleg 12 vierkanten telkens met een schijfje tomaat en een schijfje mozzarella . Kruid met zwarte peper en zout. Leg er de andere vierkanten op.
4
Verhit de olijfolie in een pan en bak de mini-croques goudbruin tot dekaas lichtjes gesmolten is.
5
Leg een blaadje basilicum op elke mini-croque en steek vast met een prikkertje.
Italiaanse mini- croques is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Croque met 3 gruyères
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept
Dominique Persoones croque-choc
30 min
Bekijk recept
Italiaanse verrassingsballetjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept