Zoek
Stokbrood met tomaten-parmezaanpesto
4
20 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/2 wit stokbrood
1 ui
2 tomaten
75 g parmezaanse kaas
1 el pijnboompitten
1 tl gedroogde oregano
1 bosje tuinkers
1 el olijfolie
Bereiding
1
Schil de ui en snijd hem in grote stukken.
2
Was de tomaten en snijd ze in blokjes.
3
Rasp de parmezaanse kaas.
4
Doe alles in een blender, samen met de pijnboompitten, de olijfolie en de oregano.
5
Mix tot een homogene pesto.
6
Snijd het stokbrood in sneetjes en besmeer elk sneetje met een dikke laag tomaten-parmezaanpesto.
7
Werk af met wat tuinkers.
Stokbrood met tomaten-parmezaanpesto is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
STOKBROOD MET TOMATENPESTO
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept