Stokbrood met tomaten-parmezaanpesto

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de ui en snijd hem in grote stukken.
  • 2 Was de tomaten en snijd ze in blokjes.
  • 3 Rasp de parmezaanse kaas.
  • 4 Doe alles in een blender, samen met de pijnboompitten, de olijfolie en de oregano.
  • 5 Mix tot een homogene pesto.
  • 6 Snijd het stokbrood in sneetjes en besmeer elk sneetje met een dikke laag tomaten-parmezaanpesto.
  • 7 Werk af met wat tuinkers.

Stokbrood met tomaten-parmezaanpesto is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

STOKBROOD MET TOMATENPESTO
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept