Brood met olijven en zongedroogde tomaten

10
105 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 graden
  • 2 Breng de melk aan de kook en smelt er de Solo in.Snipper de tomaten en de olijven grof. Meng de bloem met de gist. Voeg de bloem bij de melk en kneed tot een glad deeg. Kneed er de olijven, de tomaten en de hamblokjes door.
  • 3 Schik op een bakplaat en laat 40 minuten afgedekt rijzen.
  • 4 Kneed het deeg nog 10 minuten goed door en schik in een bakvorm.
  • 5 Laat 40 tot 45 minuten garen in de oven.

Brood met olijven en zongedroogde tomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met knoflook en ansjovis
30 min Bijgerecht
Bekijk recept