Pizza-focaccia met geitenkaas

4
65 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de bloem in een kom en voeg er de gist en de suiker aan toe.
  • 2 Maak een kuiltje in het midden en meng daarin rustig het water en de Solo tot een gladde massa.
  • 3 Kneed het deeg een vijftal minuten en laat het 45 minuten rijzen tot het dubbele in volume.
  • 4 Kneed het daarna zachtjes los en verdeel het in stukken op de met olie ingesmeerde bakplaat.
  • 5 Bak af in een oven op 180°C.
  • 6 Snij de focaccia na het afkoelen in stukken van 10 bij 10 cm.
  • 7 Snij de stukken doormidden en beleg deze met de notensla, aangemaakt met een beetje olijfolie, peper en zout.
  • 8 Leg er een stuk geitenkaas op, afgewerkt met honing en pijnboompitten.
  • 9 Gratineer het geheel even onder de grill van de oven.

Pizza-focaccia met geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept