Wentelteefjes met gebakken appels en kandijsiroop

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appels, ontdoe ze met behulp van een appelboor van hun klokhuis, snij ze in plakken en bak ze in 2 eetlepels Solo met de helft suiker totdat ze gekarameliseerd zijn.
  • 2 Ontdoe het brood van de korst en vermeng de light room, eieren, de rest van de suiker en de kaneel.
  • 3 Leg de plakken brood erin en laat ze geheel doordrenken.
  • 4 Neem de sneden er voorzichtig uit en bak ze in een pan met de Solo mooi bruin en krokant.
  • 5 Bestrooi de wentelteefjes met suiker en kaneel en laat ze nog even karameliseren onder de grill.
  • 6 Vermeng een weinig kandijsiroop met de plattekaas als garnituur.

Wentelteefjes met gebakken appels en kandijsiroop is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vlaai
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Mariekerkse Vla
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenvlaai
0 min
Bekijk recept
Rijstpap van Wim Ballieu
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Gevulde wentelteefjes met chocolade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met geitenkaas en honing
20 min-
Bekijk recept