Zoek
Minipizza's met rundercarpaccio en rucola
4
30 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 rollen pizzadeeg
1 ui
Solo
2 goed rijpe tomaten
koriander
200 g rundercarpaccio
12 cl Bertolli extra vergine
120 g rucola
zout en peper
Bereiding
1
Snij met behulp van een glas 16 minipizza's uit de vellen deeg.
2
Hak de ui fijn en fruit hem in wat Solo.
3
Schil de tomaten en ontpit ze. Snij ze in kleine blokjes, voeg die bij de ui en laat alles goed sudderen tot je een puree krijgt.
4
Breng op smaak met zout en peper.
5
Leg een vel bakpapier op de ovenplaat en schik daarop de kleine pizza's.
6
Doe op elke pizza wat tomatenpuree, bestrooi met koriander en laat zo'n 6 à 7 minuutjes bakken in een voorverwarmde oven (180 °C).
7
Haal de pizza's uit de oven en leg op elke pizza een klein stukje carpaccio, een beetje olijfolie en één of twee blaadjes rucola.
8
Kruid met zout en peper en dien onmiddellijk op.
Minipizza's met rundercarpaccio en rucola is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept
Minimonster
Snack
Bekijk recept
Minipizza met kaas en ui
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Minipizza met geitenkaas, vijg en rozemarijn
20 min
Snack
Bekijk recept
Minipizza met gegrilde groenten vegetarisch
45 min
Voorgerecht
Bekijk recept