provençaalse fougasse

3
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de broodmix in de broodmachine en kies programma deeg.
  • 2 Wanneer deze alles gemengd heeft en gerezen heeft mag het deeg uit de machine.
  • 3 Voeg spek en chorizo blokjes toe aan het deeg en verdeel in zes gelijke delen.
  • 4 Maak van de stukken deeg ovalen en druk goed plat.
  • 5 Laat deze nog 20 min. rijzen.
  • 6 Bestrooi royaal met bloem en bak 30 min. in voorverwarmde oven van 210°C.
  • 7 Heerlijk met glaasje rode wijn

provençaalse fougasse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept
Broodbol met reuzenbonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde broodbol met tonijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelschotel
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept