Zoek
Kruidenbrood
4
80 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g bloem
2 zakjes gist
1 snuifje zout
1 eetlepel suiker
25 cl lauw water
1 potje zongedroogde tomaten
4 teentjes knoflook
6 zilveruitjes
8 olijven
Bertolli extra vergine
Bereiding
1
Doe de bloem in een kom. Maak een kuiltje en strooi er de gist in.
2
Strooi het zout en de suiker op de rand.
3
Voeg het lauw water toe in de kuil en roer met een vork tot alles gemengd is.
4
Kneed dit goed en leg er een handdoek over.
5
Laat het deeg rijzen tot het eens zoveel is.
6
Verwarm de oven voor op 200 °C.
7
Maak de vulling door de zongedroogde tomaten, de knoflookteentjes, de zilveruitjes en de olijven fijn te hakken.
8
Voeg olijfolie toe tot je een papje hebt. Rol het deeg uit tot 1 cm dikte.
9
Strijk de vulling hierover uit. Rol dan het deeg op en doe dit in een met olie ingestreken bakvorm. 1
0
Zet dit 25 à 30 minuten in de oven.
Kruidenbrood is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Glutenvrij kaas-kruidenbrood
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Honing-kruidenbrood
10 min
Bekijk recept
KRUIDENBROOD
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
Bekijk recept
Honing-kruidenbrood
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Glutenvrij kaas-kruidenbrood
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Honing-kruidenbrood
10 min
Bekijk recept
KRUIDENBROOD
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
Bekijk recept
Honing-kruidenbrood
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept