Kruidenbrood

4
80 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de bloem in een kom. Maak een kuiltje en strooi er de gist in.
  • 2 Strooi het zout en de suiker op de rand.
  • 3 Voeg het lauw water toe in de kuil en roer met een vork tot alles gemengd is.
  • 4 Kneed dit goed en leg er een handdoek over.
  • 5 Laat het deeg rijzen tot het eens zoveel is.
  • 6 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 7 Maak de vulling door de zongedroogde tomaten, de knoflookteentjes, de zilveruitjes en de olijven fijn te hakken.
  • 8 Voeg olijfolie toe tot je een papje hebt. Rol het deeg uit tot 1 cm dikte.
  • 9 Strijk de vulling hierover uit. Rol dan het deeg op en doe dit in een met olie ingestreken bakvorm. 1
  • 0 Zet dit 25 à 30 minuten in de oven.

Kruidenbrood is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Glutenvrij kaas-kruidenbrood
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Honing-kruidenbrood
10 min
Bekijk recept
KRUIDENBROOD
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Honing-kruidenbrood
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Glutenvrij kaas-kruidenbrood
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Honing-kruidenbrood
10 min
Bekijk recept
KRUIDENBROOD
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Honing-kruidenbrood
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept