Zoek
Zoute lusjes
6
35 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
120 g bloem
100 g geraspte Parmezaanse kaas
2 snuifjes zout
2 snuifjes zwarte peper
1 snuifje cayennepeper
100 g Solo
50 g geraspte Edamkaas
2 eierdooiers
4 eetlepels melk
Bereiding
1
Zeef de bloem in een kom, voeg de Parmezaanse kaas, het zout en de pepers toe en meng alles goed door elkaar.
2
Snij de Solo in kleine klontjes, doe ze in de kom en kneed het deeg zachtjes met de vingertoppen.
3
Voeg de Edamkaas en de eierdooiers toe.
4
Kneed het deeg en meng er lepel per lepel de melk onder totdat er een stevig en glad deeg ontstaat.
5
Bestrooi het werkblad met wat bloem en snij daarop het deeg in 20 stukjes.
6
Rol elk stukje uit tot een fijn worstje van 20 cm lang, en maak daarvan losse knopen.
7
Bedek een ovenplaat met vetvrij papier en schik daarop de 20 knoopjes.
8
Bak ze 15 à 20 minuten in een op 180 °C voorverwarmde oven. Laat afkoelen en dien op.
Zoute lusjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Quorn ketjap met noedels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte pindasaus
20 min -
Bijgerecht
Bekijk recept