bananenbrood

8
80 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1/ Verwarm de oven tot 180°C
  • 2 2/Vet een broodvorm in met de maïsolie en bestrooi met een beetje amandelpoeder.
  • 3 3/smelt de boter en roer samen met de suker tot een schuimige massa.
  • 4 4/Splits de eieren
  • 5 5/Klop de eiwitten met het zout tot sneeuw.
  • 6 6/klop de dooiers 1 voor 1 door de boter-suikermassa .
  • 7 7/zeef de bloem,bakpoeder en amandelpoeder door de boter-suikermassa en meng tot een glad beslag.
  • 8 8/Pel en plet de bananen en voeg ze dan samen met het citroensap door het beslag.
  • 9 9/ schep nu rustig de geklopte eiwitten door het beslag1
  • 0 10/Doe het beslag in de broodvorm en strijk glad.1
  • 1 11/bak het brood ongeveer 40 min.1
  • 2 12/ ontvorm en laat afkoelenop een rooster .

bananenbrood is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bananenbrood
45 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananensemifreddo
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
15 min-
Bekijk recept

Bananenbrood
45 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananensemifreddo
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
15 min-
Bekijk recept