Broodpudding

8
70 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200°.
  • 2 We lossen de vanillesuiker op in de halve liter lauwe melk en voegen dit bij het brood in een grote kom.
  • 3 We laten een tiental minuten weken en pletten alles met een vork.
  • 4 Vervolgens kloppen we de eieren met de kristalsuiker op en voegen deze samen met de rozijnen bij het brood.
  • 5 We voegen tot slot nog wat kaneelpoeder toe en mengen alles goed onder elkaar.
  • 6 We smeren een ronde ovenschaal in met vloeibare solo en gieten hier ons mengsel in.
  • 7 We bakken het puddingbrood gedurende ongeveer 3 kwartier in de voorverwarmde oven.
  • 8 Serveren met bessengelei, geen confituur.

Broodpudding is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Broodpudding met appel
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade broodpudding
35 min
Bekijk recept
Broodpudding met abrikozen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Broodpudding met appel
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade broodpudding
35 min
Bekijk recept
Broodpudding met abrikozen
15 min Nagerecht
Bekijk recept