Wentelteefjes met paddenstoelen

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eieren los met de room en roer er het knoflookpoeder, het mosterdpoeder en de nootmuskaat doorheen, kruid met pezo.
  • 2 Verwijder de korstjes van het brood en snijd ze diagonaal doormidden.
  • 3 Week ze kort in het eimengsel.
  • 4 Borstel de paddenstoelen schoon en snijd ze eventueel kleiner.
  • 5 Fruit de gesnipperde ui en knoflook aan in 1 el olie., voeg de paddenstoelen toe en bak deze gaar, kruid met pezo. Doe de peterselie bij de champignons en bak deze even mee.
  • 6 Bak de wentelteefjes goudbruin in 1 el solo en 1 el olie in een antikleefpan.
  • 7 Serveer wentelteefjes en champignons op warme borden.

Wentelteefjes met paddenstoelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde wentelteefjes met chocolade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met geitenkaas en honing
20 min-
Bekijk recept