Klassieke bruschetta

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de sneetjes brood op een rooster in het midden van een op 180°C voorverwarmde oven en laat ze 10 minuten goudgeel roosteren. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen.
  • 2 Meng de stukjes tomaat onder de basilicum, samen met een beetje olijfolie. Op smaak brengen met peper en zout.
  • 3 Wrijf één kant van het brood in met het gepelde en doormidden gesneden knoflookteentje.
  • 4 Verdeel er het tomatenmengsel over.

Klassieke bruschetta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept

Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept