1 1) Meng de gist met de suiker en 1 dl van het water. Laat het op een warme plaats ong. 15 minuten fermenteren.
2 2) Meng de bloem en het zout en voeg 1 tl van de olie, het gistmengsel en de rest van het water toe. Kneed het deeg 4 minuten tot het mooi glad is.
3 3) Verdeel het deeg in 2 even grote porties en rol die allebei uit tot een rondje van 6 mm dik. leg 1 rondje op de bakplaat en strooi er de kaas en de helft van het venkelzaad over.
4 4) Leg het tweede rondje erbovenop en druk de randjes goed samen zodat er niks uit kan lekken.
5 5) Maak met een mes een paar inkepingen in de bovenkant van het deeg en bestrijk het met de rest van de olijfolie. Strooi de resterende venkelzaadjes over het deeg en laat 20-30 minuten rijzen.
6 6) Bak het brood 30 minuten op 200° C tot het goudbruin is. Dien het warm op.