Toast met gebakken bospaddestoelen

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wrijf de sneden brood in met de look en besprenkel ze met olijfolie. Bak de toast krokant in een hete pan. Roer de fijngehakte dragonblaadjes door de roomkaas en breng ze op smaak met wat peper en zout. Borstel de paddestoelen schoon en snij ze in stukken. Bak ze kort maar hevig met de rest van het teentje look in wat olijfolie. Kruid flink met peper en een weinig zout. Smeer de roomkaas over de toasts en verdeel ze over warme borden. Schik er de gebakken paddestoelen op en werk af met blaadjes peterselie.

Toast met gebakken bospaddestoelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade met linzen en bospaddestoelen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met bospaddenstoelen, kalfszwezeriken en truffel
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept