Maïsbrood met cheddar

8
75 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de polenta met het zout, de suiker en het bakpoeder. Voeg de geraspte cheddar, de fijngehakte lente-uitjes en de cayennepeper naar smaak toe. Meng de karnemelk, de eieren en boter. Roer er de gekruide polenta door en giet het beslag in een langwerpige bakvorm. Bak het maïsbrood 45 min in een voorverwarmde oven op 180°C. Laat het 15 min rusten in de vorm en haal het brood eruit.

Maïsbrood met cheddar is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla-tosti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geurige groentestoof met maïs en feta
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept