Toast van spiegelei met truffelsaus

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de truffel. Toast het boerenbrood. Verhit de boter, draai het vuur lager en roer er de truffelrasp door. Kruid met peper en zout. Bak de spiegeleitjes in een scheutje olijfolie. Schik de toastjes op borden en leg er de spiegeleitjes op. Werk af met de truffelsaus.

Toast van spiegelei met truffelsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Suprème van scharrelkip met gekarameliseerde witlof, krokante aardappel en truffelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige croissantkrans
45 min-
Bekijk recept
Minikapoenfilet gebakken in truffelboter met boontjes, witlof, pommes duchesse en truffelsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duo van tarbot en asperges, truffelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept