Toast kippenlever met azijn

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de rode ui in ringen. Kook ze 4 min in de sherryazijn. Haal de pan van het vuur en roer er de notenolie door. Snij de kippenlevers grof. Bak ze kort op hoog vuur in wat boter. Kruid ze met peper en zout. Giet er de azijnsaus over en roer de lever flink dooreen. Halveer de sneden brood en rooster ze bruin. Leg de toast op borden en lepel er de gebakken lever op. Werk af met wat gemalen peper en serveer meteen.

Toast kippenlever met azijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen en pijnboompitten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Verfrissend groenteaperitief met saus op basis van biet
Snack
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelsalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept