Zoek
chocoladebrood
4
95 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
350 gram bloem
22 gram verse gist
1 dl melk
1 st ei
1 koffielepel boter
3 eetlepels olijfolie
1 lepel honing
100 gram chocoladedruppels(of kleine bolletjes callets)
Bereiding
1
meng honing met gist in de lauwe melk
2
meng de vloem met snuifje zout en maak kuiltje middenin
3
giet de opgeloste melk met gist in kuiltje en meng goed onder
4
voeg het losgeklopte ei en oflijfolie toe en kneed goed, kan 10 miin duren
5
maak van het deeg een bol en laat onder vochtige doek ongeveer 45 min rijzen
6
kneed het deeg opnieuw en vermeng met de chocoladekorrels en laat opnieuw 30 min rijzen
7
plaats nu in de over op 200° c gedurende 35 min
8
laat afkoelen en smakelijk dan......
chocoladebrood is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Chocoladebrood
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Chocoladebrood
0-10 min -
Bekijk recept
Chocoladebrood
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Chocoladebrood
0 min
Bekijk recept
Chocoladebrood
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Chocoladebrood
0-10 min -
Bekijk recept
Chocoladebrood
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Chocoladebrood
0 min
Bekijk recept