Italiaans pittabroodje met geitenkaas

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 pittabroodjes kan je in een broodrooster opwarmen zodat ze lekker krokant worden
  • 2 de geitenkaasjes (1 cm dik) doe je onder de grill
  • 3 sla wassen en in reepjes knippen
  • 4 pittabroodjes openen (niet helemaal, best half)
  • 5 gesneden sla in invoegen (mag gerust véél zijn)
  • 6 de geitenkaasjes uit de grill halen en met vloeibare honing besprenkelen
  • 7 met een spaander de geitenkaasjes met de honing (3 stuks) er bijvoegen

Italiaans pittabroodje met geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept