Crostini met paddestoelen

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 Oven voorverwarmen op 175 °C.
  • 3
    Voorbereiding
    swijze
  • 4 In kom 3 eetlepels Solo Vloeibaar en 2 teentjes knoflook door elkaar roeren. Focaccia in 8 plakken snijden.
  • 5 Plakken bestrijken met de mengeling Solo en look en op rooster in oven in ca. 6-8 minuten goudbruin en knapperig bakken. Intussen in koekenpan een beetje Solo verhitten.
  • 6 Sjalotjes en rest van knoflook ca. 3 minuten hierin zachtjes fruiten. Paddestoelen toevoegen en op hoog vuur in ca. 3-4 minuten bruinbakken.
  • 7 Op smaak brengen met zout en peper. Paddestoelen op crostini scheppen. Kaas en peterselie erover strooien. Direct serveren.

Crostini met paddestoelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept