Grissini rubata

4
35 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Los de gist op in het lauwe water. Kneed van alle ingrediënten een soepel deeg en vorm hiervan een bal. Laat het deeg 1 uur afgedekt rijzen.
  • 2 Bestuif het werkoppervlak met bloem, rol het deeg uit tot een plak van 2-5 mm dikte.
  • 3 Snijd de deegplak in repen van ongeveer 2 cm breedte en rol ze uit tot ongeveer 20 cm. lengte.. Leg ze op een ingevette bakplaat of op een siliconen mat en smeer en grissini in met melk. Bak ze af in een voor verwarmde oven op 220ºC in ongeveer 20 minuten of tot ze mooi goudbruin zijn.
  • 4 TIP: bestrooi ze voor het bakken eens met gedroogde italiaanse kruiden of omwikkel met parmaham.

Grissini rubata is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zomerminestrone
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Dipsaus van groene linzen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Frisse meloensoep met ham-pestosoepstengels
80 min-
Bekijk recept