Wentelteefjes

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
  • 1Snij de korstjes van het brood.
  • 2
  • 2Breek de eieren een voor een op de rand van de kom en laat ze erin glijden.
  • 3
  • 3Doe erbij: kaneel, citroenrasp, custardpoeder en de 2 eetlepels suiker.
  • 4
  • 3Klop het met een vork door elkaar.
  • 5
  • 4Giet de melk erbij en klop die goed door de eieren. Dompel telkens een sneetje brood in het eiermengsel tot het helemaal in het brood is ingetrokken.
  • 6
  • 5Leg de sneetjes dan op een diep bord. Als er nog wat eimengsel over is, giet het dan over het brood.
  • 7
  • 6Verhit de helft van de boter in de koekenpan.
  • 8
  • 7Leg er 4 sneetjes brood in en bak ze in ongeveer 2 minuten goudbruin. Keer de sneetjes brood halverwege met het pannenkoeksmes.
  • 9
  • 8Verdeel de wentelteefjes over 2 borden. Bestrooi ze met suiker en nog wat kaneel. Twee personen kunnen alvast gaan smullen.1
  • 0 Verhit de rest van de boter in de koekenpan en bak de rest van de wentelteefjes op dezelfde manier.

Wentelteefjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde wentelteefjes met chocolade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met geitenkaas en honing
20 min-
Bekijk recept

Gevulde wentelteefjes met chocolade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met geitenkaas en honing
20 min-
Bekijk recept