- Los de gist op in lauwe melk en laat 10 min. rusten."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Meng de bloem, de gesmolten boter, de suiker, het gistpapje en een snufje zout. Kneed dit zeker 10 min.."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Laat het deeg 30 min. rijzen."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Ondertussen de oven voorverwarmen op 220°C."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Het gehakt eventueel bijkruiden met wat peper en zout en er dan worsten van maken van ongeveer 80 gr."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Bolletjes deeg maken van ongeveer 80 gr en deze uitrollen met de deegrol."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- De worst op een uitgerold deegvel leggen en dicht plooien. Het deeg aan elkaar plakken met een geklopt ei."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Het worstenbroodje ook insmeren met geklopt ei."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- 20 min. laten bakken in een oven van 220°C.(Mammee)"}]}