1 Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een lage (rechtheokige) ovenschaal in met boter. Snijd de kortsen van het brood en bekleed de bodem met de hleft van het brood (snijd zo nodig passend). Snijd de champignons in vieren en roerbak ze ca. 5 min. Op hoog vuur lichtbruin. Bestrooi ze met zout en peper en verdeel ze over het brood. Bestrooi de champignons met de hleft van de kruiden. Stooi hierover de ham en de helft van de kaas. Dek het geheel af met de rest van het brood. Klop het ei los en schep de rest van de kaas en de kruiden hierdoor. Breng het megsel op smaak met zout en peper en schenk het over de broodschotel. Bak de schaal in het midden van de oven in ca. 30 min. Goudbruin. Eet smakelijk!
2 aanvulling: Je klopt het ei los mét de slagroom en vervolgens roer je de rest van de kaas en de kruiden erdoor
broodschoteltje met ham, kaas en champignons is een recept van Solo Open Kitchen