1 Verwarm de oven voor op 200°C. Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Snij met een mes een vierkant in het bladerdeeg op 1 cm van de rand. Zorg ervoor dat je het bladerdeeg niet doorsnijdt, je hoeft alleen maar een inkeping te maken. Dit zorgt ervoor dat je taartjes mooie randen krijgen.
2 Pel de ui en de knoflook en snij fijn. Was de paprika en snij in kleine blokjes.
3 Verhit een eetlepel olijfolie in een pan en voeg de groenten toe. Zet op middelhoog vuur en laat 4 minuten zacht worden.
4 Haal ondertussen het velletje van de salami af en snij in dunne plakken. Rasp de Parmezaanse kaas.
5 Voeg de salami toe aan de pan met groenten en roerbak voor een paar minuten.
6 Verdeel het salamimengsel over de plakjes bladerdeeg. Leg op elk hoopje wat Parmezaanse kaas en twee zongedroogde tomaatjes.
7 Bak de taartjes voor 10 – 15 minuten in de oven of totdat ze goudbruin zijn. Serveer warm.
salamitaartjes met parmezaanse kaas is een recept van Solo Open Kitchen