Ciabatta al Cambozola

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 graden.;Bestrijk de sneetjes ciabatta lichtjes met Solo vloeibaar. Rooster ze krokant in de oven. ;Klop de eieren in een kommetje los met een vork.;Meng er de hamreepjes door. Voeg er twee eetlepels Solo vloeibaar aan toe en kruid af met peper en zout.;Verwarm het eimengsel au bain marie. Hiervoor zet je een pannetje in een iets grotere pan met kokend water. Maak er een smeuïg roerei van - het ei moet stollen, maar mag vooral niet bakken. Haal de ciabattasneetjes uit de oven. Beleg ze met de kaas, verdeel er het roerei over en werk af met de gehakte peterselie. Warm opdienen. ;Smakelijk!

Ciabatta al Cambozola is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bavette met cranberry-uienchutney en blauwekaaspuree
1u10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoen-kaasschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergetaart
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met cambozola en kappertjes
Bekijk recept

Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanellasalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept