worstenbroodjes

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 laat het bladerdeeg lichtjes ontdooien tot het nog ongeveer een halve centimeter dik is, leg op elk deeg vierkantje een worst gemaakt van het gehakt, rol op zodat het worstje er mooi in verpakt zit, las de randen met water en druk de zijkanten van het deeg goed op elkaar, leg de pakketjes op vakpapier op een bakplaat met de naad naar onder, klop de eierdooier los met de melk bestrijk er de broodjes mee aan de bovenkant, bak 20 min in het midden van de oven op 225° eet warm of lauw

worstenbroodjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Brabantse worstenbroodjes
15 min Snack
Bekijk recept
Roggeworstenbroodjes
30 min
Bekijk recept
Worstenbroodje met spinazie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Brabantse worstenbroodjes
15 min Snack
Bekijk recept
Roggeworstenbroodjes
30 min
Bekijk recept
Worstenbroodje met spinazie
Hoofdgerecht
Bekijk recept