Cake met geitenkaas en zalm

12
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kaas en de zalm in blokjes, klop de eieren los, voeg de bloem toe, peper en zout, Voeg gelijdelijk aan de olie toe en de melk, vervolgens de gemalen kaas de zalm en geitenkaas. Breng alles in een ingevette cakevorm en bak gedurende 45 min op 180 graden.

Cake met geitenkaas en zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept