Zoek
kaas-tomaten deegflapje
4
35 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gram tomaten
4 velletjes bladerdeeg
200 gram mozzarella (buffel)
2 kleine uien
4 theelepels olijfolie
boter
4 theelepels italiaanse kruiden
4 blaadjes basilicum (als garnering)
Bereiding
1
verwarm de oven voor op 200 graden.
2
Snij het bladerdeeg in lapjes van 10x10cm.
3
Neem steeds twee plakjes, smeer die in met olie en druk die in een ingevette muffinvorm. Laat de lapjes deeg een beetje over de rand uitsteken.
4
Snij de uien in dunne ringen en fruit ze even in de boter.
5
Was de tomaten, snij ze in blokjes.
6
Snij de kaas in kleine blokjes en meng die met uien en tomaten en bestrooi met italiaanse kruiden.
7
Vul de deegbakjes met dit mengsel en leg de deeglapjes er losjes op.
8
Bak ze in de oven op 200°C gedurende 10 minuten tot ze mooi bruin en knapperig zijn.
9
neem uit de oven en leg er een blaadje basilicum op.
kaas-tomaten deegflapje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalmloempa's
20-30 min -
Bekijk recept
Tirakia met tzatziki van anna
0 min
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept