Zoek
Bananenbrood
4
60 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 rijpe bananen
140 gr fijne suiker
1 zakje vanillesuiker
3 eieren
140 gr solo, bakken en braden
140 gr zelfrijzende bloem
solo vloeibaar om in te boteren
bloem om te bestrooien
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°.
2
Pel de bananen en snij ze in plakjes.
3
Bak ze in 1 el solo, bestrooi ze met 1 el suiker en plet ze met een vork tot puree.
4
Laat de rest van de solo smelten.
5
Klop de eieren schuimig met de rest van de suiker en de vanillesuiker.
6
Schep er voorzichtig de bloem door, de gesmolten boter en de bananenpuree.
7
Boter een cakevorm in met solo vloeibaar en bestrooi lichtjes met bloem.
8
Giet het beslag in de cakevorm en zet 45 minuten in de oven.
9
Lekker als ontbijt of als dessert met confituur.
Bananenbrood is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Bananenbrood
45 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bananensemifreddo
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
15 min-
Bekijk recept
Bananenbrood
45 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bananensemifreddo
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
15 min-
Bekijk recept