Bananenbrood

4
60 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°.
  • 2 Pel de bananen en snij ze in plakjes.
  • 3 Bak ze in 1 el solo, bestrooi ze met 1 el suiker en plet ze met een vork tot puree.
  • 4 Laat de rest van de solo smelten.
  • 5 Klop de eieren schuimig met de rest van de suiker en de vanillesuiker.
  • 6 Schep er voorzichtig de bloem door, de gesmolten boter en de bananenpuree.
  • 7 Boter een cakevorm in met solo vloeibaar en bestrooi lichtjes met bloem.
  • 8 Giet het beslag in de cakevorm en zet 45 minuten in de oven.
  • 9 Lekker als ontbijt of als dessert met confituur.

Bananenbrood is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bananenbrood
45 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananensemifreddo
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
15 min-
Bekijk recept

Bananenbrood
45 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananensemifreddo
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
15 min-
Bekijk recept