Zoek
Broodpudding
4
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gram oud brood (mag bruin)
1/2 liter melk
200 gram kristalsuiker
5 geklutste eieren
50 gram rozijnen
1 el kaneel
Bereiding
1
1: Doe het brood in stukjes in een grote kom
2
2: Warm de melk en de suiker op tot lauw
3
3: Doe de melk bij het brood
4
4: Het brood en de melk goed kneden met de handen
5
5: Doe de rozijnen, het kaneel en de geklutste eieren erbij
6
6: Nog eens heel goed kneden en mengen
7
7: Laat alles even rusten
8
8: Verwarm de oven op 200°C
9
9: Giet alles in een beboterde schaal1
0
10: Zet de schaal in de oven en laat 45 min warmen op 200°C1
1
11: Haal de broodpudding uit de oven en keer deze om op een warme schotel1
2
12: Laat de broodpudding afkoelen1
3
De rozijnen moeten er niet in
Broodpudding is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Broodpudding met appel
55 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade broodpudding
35 min
Bekijk recept
Broodpudding met abrikozen
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Broodpudding met appel
55 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade broodpudding
35 min
Bekijk recept
Broodpudding met abrikozen
15 min
Nagerecht
Bekijk recept