Olijven tapenade

6
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe alle ingrediënten in de blender tot alles gemalen is, maar stop vooraleer het een te smeuïge pasta wordt, het moet nog wat korrelig zijn, doe er wat olie bij indien het te droog is.
  • 2 Sij het stokbrood in schijven van ongeveer 3 cm dikte, borstel er olijfolie op en zet het onder de gril tot het mooi geroosterd is, laat ieder zich zelf bedienen.
  • 3 Succes verzekerd!

Olijven tapenade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept