bruschetta met tomaten

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij het stokbrood in schuine plakken. Rooster ze onder de grill van de oven of in de broodrooster tot ze mooi goudbruin zijn. Dit duurt hooguit 5 minuten.
  • 2 Was de tomaten , verwijder kroontjes en pitjes en verdeel ze in kleine stukjes. Hak de basilicumblaadjes grof en meng ze er doorheen. bestrooi met zout en peper en laat even intrekken.
  • 3 Pel het knoflookteentje, kerf de onderkant een paar keer in met een scherp mesje zodat een soort knoflookkwastje ontstaat. Wrijf hiermee het geroosterde brood in. Schep het tomatenmengsel erop en bestrijk rijkelijk met een mooie olijfolie. Garneer met basilicum. Strooi er wat rucola over

bruschetta met tomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept