Zoek
Smossalade voor op de boterham
4
20 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 tomaten
1 bosje pijpajuinen
4 eieren
2.5 eetlepels mayonaise
4 schellen hesp
Bereiding
1
De eieren koken zodat ze hardgekookt zijn.
2
De pijpajuintjes reinigen, aan beide uiteinden stukje afsnijden en in ringen snijden.
3
De hesp in vierkantjes snijden of in een mixer doen.
4
De eieren pletten met een vork.
5
De tomaten in blokjes snijden.
6
Dit alles samenvoegen en omroeren.
7
De mayonaise toevoegen, deze hoeveelheid kan ook zelf gekozen worden.
8
Naar keuze wat peper en zout toevoegen.
9
Serveren op stokbrood of geroosterd brood.
Smossalade voor op de boterham is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade met cranberrypaté-toast
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min
Snack
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Meergranen boterham met rookvlees & kappertjes
10 min
Snack
Bekijk recept