Witloofpizza

3
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 pizzabodem met deegrol uitrollen en op een ingevette bakplaat leggen (of op bakpapier)
  • 2 witloof halveren, bitter hart eruit nemen, in juliennereepjes snijden, ajuin en appel ook in juliennereepjes snijden
  • 3 het gehakt korrelig bakken in vloeibare solo, spaghettikruiden eronder mengen, witloof+ ajuin+appelreepjes erbijvoegen en ongeveer 5 min mee stoven
  • 4 bertolli spaghettisaus verdelen over pizzabodem, mengsel van gehakt en ajuin/appel/witloof erover verdelen, gruyere kaas erover strooien, mozzarella in dunne schijfjes snijden en over de hele pizza verdelen
  • 5 dan in voorverwarmde oven op 170° (warme luchtoven) ongeveer 20 à 25 minuten
  • 6 SMAKELIJK

Witloofpizza is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker