Cake met surimi sliertjes

6
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de oven op 180 graden, meng de bloem met het bakpoeder, olie, melk,,eieren en comijnpoeder met de electrische klopper, snipper het bieslook en voeg het erbij samen met de surimi, breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Vet een cakevorm in met boter, bestrooi met bloem, laat de cake bakken gedurende 45 minuten op 180 graden.

Cake met surimi sliertjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoen met citroen en courgettespaghetti
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met surimi en verse tomatensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Confituur van rode pompelmoezen
35 min
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept