KLAASKOEKEN

6
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 DOE ALLE INGREDIENTEN IN DE BROODMACHINE EN LAAT HET PROGRAMMA DEEG MAKEN ZIJN WERK DOEN . NA EINDE VAN HET PROGRAMMA DEEG VERWIJDEREN UIT DE MACHINE EN 30 MINUTEN LATEN RUSTEN EN LATEN RIJZEN . GEDURENDE 15 MINUTEN OP 50 GR LATEN RIJZEN IN DE OVEN . DAARNA INSTRIJKEN MET LAUWE MELK . AFBAKKEN GEDURENDE 12 MINUTEN OP 220 GRADEN IN EEN VERWARMDE OVEN .

KLAASKOEKEN is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

paaskoeken-klaaskoeken
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Klaaskoeken
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Klaaskoeken
120 min Gebak
Bekijk recept
klaaskoeken
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

paaskoeken-klaaskoeken
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Klaaskoeken
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Klaaskoeken
120 min Gebak
Bekijk recept
klaaskoeken
25 min Bijgerecht
Bekijk recept