Marokkaans kruidenbrood

8
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de Solo in een kommetje en roer er alle kruiden door. Meng er vervolgens de harissa en de vloeibare honing onder.
  • 2 Snijd het brood horizontaal doormidden en besmeer beide helften rijkelijk met het Solo-kruidenmengsel.
  • 3 Zet het brood met de besmeerde kant naar boven onder de hete grill van de oven en bak goudbruin in een drietal minuten.
  • 4 Snijd het brood in spiesjes en serveer warm.

Marokkaans kruidenbrood is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Glutenvrij kaas-kruidenbrood
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Honing-kruidenbrood
10 min
Bekijk recept
KRUIDENBROOD
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Honing-kruidenbrood
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Salade van kikkererwten op z’n Marokkaans
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept