Zoek
Marokkaans kruidenbrood
8
10 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 g Solo Vloeibaar
1 snuifje kaneel
1 snuifje komijn
1 snuifje paprikapoeder
1 snuifje lookpoeder
1 el gehakte koriander
1 mespunt harissa (Marokkaanse chilipuree uit de supermarkt)
1 el vloeibare honing
1 plat Marokkaans brood
Bereiding
1
Doe de Solo in een kommetje en roer er alle kruiden door. Meng er vervolgens de harissa en de vloeibare honing onder.
2
Snijd het brood horizontaal doormidden en besmeer beide helften rijkelijk met het Solo-kruidenmengsel.
3
Zet het brood met de besmeerde kant naar boven onder de hete grill van de oven en bak goudbruin in een drietal minuten.
4
Snijd het brood in spiesjes en serveer warm.
Marokkaans kruidenbrood is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Glutenvrij kaas-kruidenbrood
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Honing-kruidenbrood
10 min
Bekijk recept
KRUIDENBROOD
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
Bekijk recept
Honing-kruidenbrood
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Salade van kikkererwten op z’n Marokkaans
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept