croque-monsiuer met roerei en boschampignons

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt een nootje boter in een pan en doe de champignons erbij, bak de champignons onder voortdurend roeren op hoog vuur tot al het vocht verdampt is, klop de eieren los met de kaas peper en zout, giet het mengsel bij de champignons en roer tot het ei licht gestold is en de kaas gesmolten.
  • 2 Beboter de sneetjes brood aan één zijde, leg de vulling op de onbeboterde zijde en dek af met een tweede sneetje, bak ze goudbruin en krokant in een croqaparaat.
  • 3 Een slaatje is hier altijd lekker bij!

croque-monsiuer met roerei en boschampignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Toast boschampignon
Snack
Bekijk recept
Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Forel met boschampignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe koninginnenhapje van minikapoen en boschampignons, truffelolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Croque met 3 gruyères
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Croque monsieur
28 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept