Ciabatta met mozzarella en groene pesto

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Bak de ciabattabroodjes af (als er 10' op de verpakking staat, doe ik 8' want ze moeten nogmaals in de oven)
  • 2
    - Haal de broodjes uit de oven en laat een beetje afkoelen
  • 3
    - Snij de broodjes (zoals je een pistolet snijdt)
  • 4
    - Bestrijk de helften met groene pesto
  • 5
    - Leg op de laag groene pesto fijne schijfjes tomaat (als ze te dik zijn en ze komen uit de oven & je begint snel te eten, kan het zijn dat ze enorm heet zijn)
  • 6
    - Leg op het laagje tomaat stukjes mozzarella (niet te veel aan de randen, anders smelt het ervan)
  • 7
    - Werk af met kruiden: peper, basilicum, oregano,...
  • 8
    - Zet de helftjes terug in de oven, maar zet ditmaal enkel de bovenverwarming van de oven aan. Als de mozzarella gesmolten is, zijn de broodjes klaar.
  • 9 Smakelijk!

Ciabatta met mozzarella en groene pesto is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept

Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanellasalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept