Zoek
Courgettebrood
6
60 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg Bloem
3 dl Water
30 gr Gist
2 el Suiker
1,5 el Zout
1 Courgette
200 gr Geitenkaas
Tijm
Bereiding
1
Doe de bloem in een kom, maak in het midden een kuiltje en giet daarin de gist (opgelost in lauw water + suiker)
2
Strooi het zout langs de rand.
3
Kneden tot elastisch deeg.
4
Courgette raspen, goed droogmaken en mengen met kaas en tijm. onder het deeg kneden.
5
Deeg 30 min laten rijzen in kom onder vochtige handdoek.
6
Vorm geven , of in muffinplaat voor kleine broodjes en terug 30 min laten rijzen
7
Bakken op 220° gedurende 25 min , voor kleine broodjes 10 min.
Courgettebrood is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Courgettebrood
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Courgettebrood
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Courgettebrood
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Courgettebrood
Bekijk recept
Courgettebrood
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Courgettebrood
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Courgettebrood
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Courgettebrood
Bekijk recept