Courgettebrood

6
60 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de bloem in een kom, maak in het midden een kuiltje en giet daarin de gist (opgelost in lauw water + suiker)
  • 2 Strooi het zout langs de rand.
  • 3 Kneden tot elastisch deeg.
  • 4 Courgette raspen, goed droogmaken en mengen met kaas en tijm. onder het deeg kneden.
  • 5 Deeg 30 min laten rijzen in kom onder vochtige handdoek.
  • 6 Vorm geven , of in muffinplaat voor kleine broodjes en terug 30 min laten rijzen
  • 7 Bakken op 220° gedurende 25 min , voor kleine broodjes 10 min.

Courgettebrood is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Courgettebrood
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Courgettebrood
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Courgettebrood
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Courgettebrood
Bekijk recept

Courgettebrood
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Courgettebrood
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Courgettebrood
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Courgettebrood
Bekijk recept