Pitabroodjes met Gebakken Kaas [recept uit het

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng olijfolie, azijn of citroensap, kappertjes, honing en mosterd.
  • 2 Kruid met peper en zout en roer alles goed door elkaar.
  • 3 Sijd de tomaten in stukjes en de sla-of spinazieblaadjes in repen.
  • 4 Meng ze met de vinaigrette.
  • 5 Snijd een klein stukje van de pitabroodjes en snijd ze overlangs in, zodat ze
  • 6 gevuld kunnen worden. Verwarm de pitabroodjes in een droge pan, in de oven of in de broodrooster.
  • 7 Snij de kaas in stukjes.
  • 8 Verwarm wat olie in een pan en bak hierin de kaasblokjes aan beide zijden goudbruin, terwijl je ze kruidt met oregano,
  • 9 peper en zout.1
  • 0 Vul de pitabroodjes met de groenten en gebakken kaas

Pitabroodjes met Gebakken Kaas [recept uit het is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootchoco van het huis
10 min
Bekijk recept
Kaiserschmarren met appelstroop-ijsmousse
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich met guacamole
20 min
Bekijk recept
Pitabroodje met worst en komkommer
15 min
Bekijk recept
Pita “terug naar school”
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept